Ugrás a tartalomra

Storcz Botond: A hullámvölgy kell a sikerhez

2024.04.24
16:56
2024.04.24
20:53
Forrás
Pannon RTV
A háromszoros olimpiai bajnok, négyszeres világ- és Európa-bajnok, az Ötpróba kajak-kenu nagykövete, a magyar kajak sport ikonikus alakja látogatott Szabadkára.

Storcz Botond a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon mesélt élettörténetéről, arról, milyen hullámvölgyek tették próbára, és hogyan tudott a legnehezebb periódusokból "kievezni" egészen a csúcsig. Az eseményt az Active Kids és az MTTK közösen szervezte. 

Storcz Botond, olimpiai bajnok kajakozó, Magyarország: „Szerencsére a kievezés az jól sikerült, de azt gondolom, hogy szerintem a hullámvölgy az most már biztosan tudom, az kell, hogy valaki sikeres legyen, mert különben meg sosem lenne plusz nehézség meg plusz feladat, amivel meg kell küzdenie, és ami által ő erősebb lesz, ő jobb lesz, mint a többiek. Tehát szerintem az hozzátartozik, hogy valaki sikeres legyen, ha vannak mélyebb gödrök is.”

Storcz Botond
MTTK

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.