Ugrás a tartalomra

Rovatok

Gazdaság

Kultúra

Videó
Schubert-est, Magyarkanizsa

Schubert-estet tartottak Magyarkanizsán

Megtelt a magyarkanizsai Szent Őrangyalok temploma Szent Cecília napján - a Szabadkai Zeneiskola kórusa és szimfonikus zenekara hangversenyt adott Schubert-est néven.

Kékfény

Politika

Régió

Stadler József

Meghalt Stadler József

Hatvanhat évesen meghalt Stadler József, a rendszerváltás utáni Magyarország egyik szimbolikus figurája. A hírt a vállalkozó ügyvédje erősítette meg.
Fotó
idős emberek

Kevés a gyermekkorú, de sok az időskorú

Az első népszámlálás óta még soha nem volt ilyen alacsony a gyermekkorúak és ilyen magas az időskorúak száma Magyarországon - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal adataiból.

Sport

Fotó Videó
Motorok

Január hatodikán rajtol Limából a Dakar rali

Kevesebb, mint másfél hónap, és kezdődik a Dakar rali. Saghmeister Gábor és csapattársai a francia Le Havre kikötőből útnak indították motorjaikat Limába, a 2018-as Dakar rali rajtjának helyszínére.

Színes

Földrengés a térképen

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.

Társadalom

Fotó Videó
Prevent menhely

Menhely nélkül maradhatnak az újvidéki örömlányok

Másfél év működtetés után ugyanis nagy valószínűséggel bezárhatják az utcán dolgozó prostituáltak megsegítésére kialakított újvidéki befogadót, mert a Prevent Egyesület nem tudja tovább fenntartani.
Ratko Mladić

Ratko Mladić: Ez csak az első félidő volt

Harcolni fogok a hazugságok ellen, és bebizonyítom a szerbek harcai mögött rejlő igazságot - üzente Ratko Mladić, akit csütörtökön életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek Hágában.

Világ

Érdekes

Így nézett ki a Vienna Comic Con

Képregény-, akció- és szuperhősök, anime rajongók és cosplayerek a hétvégén birtokukba vették a bécsi Vásárközpontot. A Pannon Rádió tószegi munkatársa is ízelítőt kapott ebből a világból.
bor

Magyar bor a világ száz legjobb bora között

A világ borszaksajtójának egyik vezető magazinja, a Wine Enthusiast kedden publikált Top 100-as listáján a Dereszla Pincészet 2009-es évjáratú ötputtonyos aszúbora a 20. helyezést érte el.

Önkormányzatok