Ugrás a tartalomra
Bud Spencer szoboravató
MTI Fotó: Mónus Márton

Felavatták Bud Spencer szobrát Budapesten

2017-11-12
00:08
Forrás
MTI
Szombat délután rengeteg ember jelenlétében avatták fel a budapesti Józsefvárosban a Magyarországon hihetetlen népszerűségnek örvendő néhai Bud Spencer szobrát.

Cristiana és Diamanta Pedersoli, a színész lányai jelenlétében avatták fel Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer egész alakos budapesti szobrát. A 240 centiméter magas bronzkolosszus Budapesten, a Corvin sétányon kapott helyet. Ez a világon az első Bud Spencer-szobor, felállítását a kerületi önkormányzat fizette.

Bud Spencer szobor
Bud Spencer
szobor
Budapest

Most

22:23, Frissítve: 22:58

„Szeretném, ha lennének barátaim”

Tavaly karácsony óta nincs áram a bajmoki Bošković család házában. Öten élnek együtt egy háztartásban. Három gyermekük van, de hamarosan újabb babával bővül a család.
21:54, Frissítve: 22:20

BATE Bariszav - Crvena Zvezda 0:0

A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
Ludasi Betyárnap

Betyárnapot tartanak ma Ludason

A helyi közösség szervezésében idén már nyolcadik alkalommal tartják meg a hagyománnyá vált lovas játékokat, amelynek keretében főzőversenyt is szerveznek.