Ugrás a tartalomra
A vállalatvezetésről tartottak képzést Zentán
Pannon RTV

A vállalatvezetésről tartottak képzést Zentán

2017-11-14
18:42
2017-11-14
18:49
Forrás
Pannon RTV
Miért maradnak kicsik a cégek, szervezetek? címmel tartottak szemináriumot a vállalkozók számára Zentán.

A tréning szervezői úgy érezték, hogy igény van arra, hogy a mikro-, kis- és középvállalatok menedzsmentjeit magasabb szintre hozzák. Ebben komoly partnernek bizonyult a Lawrence & Bennet menedzsment cég. Segítségükkel beindították a tréningsorozatot. A szervezők elsősorban Vajdaságot célozták meg, azonban nem zárkóznak el attól, hogy egész Szerbia területére kiterjesszék az előadásokat.     

Sándor Tibor, vezérigazgató, CERTOP CO Kft., Magyarkanizsa: „A Prosperitati és több ilyen forrás alapján a kezdő vállalkozók megindítják a vállalkozásaikat. Vannak céljaik, vannak jó elképzeléseik, jól indulnak, de lehetséges, hogy hiányzik az a tudás, amit egy vállalatvezetőnek tudnia kell a vállalat irányításával kapcsolatban, a dolgozók felvételével kapcsolatban. Ezek kis vállalkozások, tehát vezető munkakört töltenek csak be, de ezeket az embereket valakinek tanítani kellene.”

vállalkozásfejlesztés
Zenta
Lawrence & Bennet
„Miért maradnak kicsik a cégek
szervezetek?”

Most

22:23, Frissítve: 22:58

„Szeretném, ha lennének barátaim”

Tavaly karácsony óta nincs áram a bajmoki Bošković család házában. Öten élnek együtt egy háztartásban. Három gyermekük van, de hamarosan újabb babával bővül a család.
21:54, Frissítve: 22:20

BATE Bariszav - Crvena Zvezda 0:0

A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Népszerű