Ugrás a tartalomra
Magyar Rendőrség címke

Elfogták az M5-ön történt gyilkosság gyanúsítottját

2017-12-07
19:15
Forrás
index.hu
A gyanúsítottat saját otthonában fogták el az osztrák rendőrök szerdán 19 óra körül.

Elfogták a magyarországi M5-ös autópályán történt gyilkosság gyanúsítottját. Kedd hajnalban egy támadó rálőtt két férfira az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyén. Az egyikük meghalt, másikuk életveszélyes állapotba került, írja a Police.hu. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád Megyei Főügyészség elfogatóparancsot bocsátott ki egy 52 éves német állampolgárságú férfival szemben. A gyanúsítottat saját otthonában fogták el az osztrák rendőrök szerdán 19 óra körül.

magyarország
M5
gyilkosság

Most

15:30, Frissítve: 15:36

Nagy Magyar Filmteszt

Január 31-ig lehet kitölteni a Nagy Magyar Filmteszt első fordulóját. A kérdésekre a 14 és 20 év közötti diákok válaszolhatnak.

Népszerű

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.
tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.