Ugrás a tartalomra
plakát

JE-REMIX

A Juhász Erzsébet Emlékév zárórendezvénye 2017. december 15-én, pénteken, 18 órai kezdettel a topolyai Juhász Erzsébet Könyvtár padlástermében. Az est moderátora: Patócs László.
Fotó Videó
szeletelik a húst

Itt a disznóvágás ideje

Topolyán már neki is fogtak, hagyományos disznótort tartottak a tó partjánál a Művésztelepen. Gazdag reggeli készült, mindenkit szívesen vártak. Több százan is érkeztek.
Videó
Fremond Árpád

Helyi közösségi választásokra készül Topolya

Jövő vasárnap helyi közösségi választásokat tartanak Topolya Községben. Ennek kapcsán az eddig elért eredményekről és a tervekről beszélt Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke.
Fotó
Arcus logo

Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója

A II. Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozójára december 9-én, 9 órától kerül sor a topolyai Kray-kastélyban működő Topolya Község Múzeumának nagytermében (Tito marsall utca 60.).

Regionális Civil Tájékoztató Fórum Topolyán

A CI-FI Civil Központ Regionális Civil Tájékoztató Fórumot tart 2017. december 4-én (hétfőn) 17.00 órai kezdettel Topolya Község Fejlesztési Társulásának klubtermében (Topolya, Fő utca 12.).

Most

15:30, Frissítve: 15:36

Nagy Magyar Filmteszt

Január 31-ig lehet kitölteni a Nagy Magyar Filmteszt első fordulóját. A kérdésekre a 14 és 20 év közötti diákok válaszolhatnak.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.