Ugrás a tartalomra
Fotó
Jégerdő, Újvidék

Megnyílt az újvidéki Jégerdő

Téli város árusokkal, szórakoztató programok és egy 1400 négyzetméteren fekvő korcsolyapálya. Újra várja a látogatókat az újvidéki Jégerdő. A megnyitót tegnap este tartották a Duna parkban.
Fotó Videó
Virág Gábor, Tarkó János

Díjátadó, évzáró ünnepség a Forumban

Csütörtökön este átadták a Forum Könyvkiadó Intézet elismeréseit: a Híd Irodalmi Díjat, a Forum Képzőművészeti Díjat és a Vajdasági Magyar Művészeti Díjat. Az ünnepség egyben jubileumi évzáró volt.
Plakát

Így akarod ezt végigcsinálni?

Kontaktzóna-koncert - zenés irodalmi találkozás Grecsó Krisztiánnal ás Kollár-Klemencz Lászlóval december 13-án, 18 órakor. Helyszín: ÚE, BTK, moziterem.
Fotó Videó

Megnyitotta kapuit a Winter Fest

Ünnepi hangulatba burkolózott Újvidék, megnyílt ugyanis Winter Fest. A karácsonyi vásárt már másodszor szervezték meg az újvidékieknek és a turistáknak.
Fotó Videó

Éjszakai bazárt tartottak péntek este Újvidéken

A harmadik alkalommal megrendezett éjszakai piac iránt minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés. Az eseményt este 6 óra és éjfél között tartották az újvidéki Vojvodina Sport- és Üzletközpontban.

Hernyák Zsóka a Kontaktzónában

Időpont: 2017. december 6. 11 óra
Helyszín: ÚE, BTK, I. emelet, kék terem
Moderátorok: Oláh Tamás, Fekecs Emese
Szervezők: ÚE BTK Magyar Tanszék, Újvidék, zETNA Kiadó, Zenta

Most

15:30, Frissítve: 15:36

Nagy Magyar Filmteszt

Január 31-ig lehet kitölteni a Nagy Magyar Filmteszt első fordulóját. A kérdésekre a 14 és 20 év közötti diákok válaszolhatnak.

Népszerű

Fegyveres leszámolás Újvidéken

Este fél tíz körül lövöldözés volt az újvidéki Sajam Hotel közelében. A lövöldözésben egy 29 éves férfi életét vesztette.