Ugrás a tartalomra
Plakát

Gyerekkarácsony

A zentai Gyermekbarátok Egyesülete 2017. december 16-án 10 órától Karácsonyi játszóházat és karácsonyi kézműves foglalkozást szervez. Mindenkit sok szeretettel várnak a Tóparti Helyi Közösségben.
Fotó Videó
Kiállítócsarnok

Gazdanapok Zentán

Elsősorban a helyi kistermelők érvényesülését, piacra jutását népszerűsíti. Igazi karácsonyi hangulatban kézműves termékeket, házi készítésű lekvárt, kalácsot és más finomságokat lehet vásárolni.
Videó
előadás

Zentán indult a Kárpát Agri program

A programot a Magyar Nemzeti Kereskedőház a Digitális Jólét program közreműködésével hívta életre, elsődleges célja egy Kárpát-medencében megvalósuló digitális-mezőgazdasági ökoszisztéma létrehozása.

A Kárpát Agri program első állomása

A Kárpát Agri program első állomása, melyet 2017. December 7-én 11 órai kezdettel Zentán, a Pro Scientia Naturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodájában (Karađorđe utca 52.).

Most

15:30, Frissítve: 15:36

Nagy Magyar Filmteszt

Január 31-ig lehet kitölteni a Nagy Magyar Filmteszt első fordulóját. A kérdésekre a 14 és 20 év közötti diákok válaszolhatnak.

Népszerű

Új mentőautót kapott a Zentai Közkórház

Újabb mentőautóval gazdagodott a Zentai Közkórház, amelynek vezetője vasárnap vette át a járművet a zentai, a szolnoki és a halbestadti Rotary Clubok illetékeseitől.