Ugrás a tartalomra
Ana Brnabic
TANJUG/ZORAN ZESTIC

Bulgária miniszterelnökével tárgyalt Ana Brnabić

2017-12-07
14:49
Forrás
Tanjug
Stabilizálni kell a régiót, mert anélkül nincs előrelépés az Európai Unió felé - mondta Ana Brnabić ma Szófiában.

Stabilizálni kell a régiót, mert anélkül nincs előrelépés az Európai Unió felé - mondta Ana Brnabić ma Szófiában. Szerbia miniszterelnök Bojko Borisovval, Bulgária miniszterelnökével tárgyalt. Brnabić hangsúlyozta, hogy a nyílt párbeszéd a legjobb minden vitás kérdés felbontására. Elégedettségét fejezte ki azért, hogy a hét végén Belgrád egy négyoldalú találkozó helyszíne lehet a bolgár, a görög és a román miniszterelnök részvételével. Véleménye szerint az ilyen típusú együttműködésnek jelentős potenciálja van a kapcsolatok további erősítésére, mindemellett pedig hozzájárul a régió stabilitásához. 

Ana Brnabic
Bulgária
szerbia
Bojko Borisov

Most

15:30

Nagy Magyar Filmteszt

Január 31-ig lehet kitölteni a Nagy Magyar Filmteszt első fordulóját. A kérdésekre a 14 és 20 év közötti diákok válaszolhatnak.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő