Ugrás a tartalomra

A NATO főtitkára óva intett egy esetleges Észak-Korea elleni katonai beavatkozástól

2017.10.13
19:09
2017.10.13
19:56
Forrás
MTI
Óva intett Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken egy esetleges katonai beavatkozástól Észak-Korea ellen, rámutatva, hogy az minden bizonnyal "pusztító következményekkel" járna.

"Az Egyesült Államoknak joga van hozzá, hogy megvédje magát és a szövetségeseit, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy senki nem akar katonai megoldást" - mondta Stoltenberg, hozzátéve, hogy erős gazdasági, politikai és diplomáciai nyomásgyakorlásra van szükség, Phenjan cselekedetei ugyanis veszélyt jelentenek az egész világra. A főtitkár elfogadhatatlannak nevezte, hogy egyes szereplők tétlenül figyelik a fejleményeket, azonban leszögezte, hogy a NATO nem tervez katonailag jelen lenni a térségben.

Jens Stoltenberg
NATO

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.