Ugrás a tartalomra
Europa liga

A Crvena zvezda a Köln, a Partizan a Dinamo Kijev ellen lép pályára

2017-12-07
19:18
2017-12-07
19:26
Sorsdöntő és mondhatni történelmi mérkőzést vív ma este a Crvena zvezda labdarúgó csapata az Európa Ligában a német Köln ellen. A már biztos továbbjutó Partizan is pályára lép.

Sorsdöntő és mondhatni történelmi mérkőzést vív ma este a Crvena zvezda labdarúgó csapata az Európa Ligában a német Köln ellen. A belgrádi piros-fehérek negyed évszázadnyi kihagyást követően most először élhetik túl a telet az európai foci porondján. Ehhez egy döntetlen eredmény is elég lesz a szerb együttesnek, amennyiben a csoport másik mérkőzésén a BATE Boriszov együttese nem győzi le idegenben az angol Arsenalt. Azonban ha a Crvena zvezda győz, akkor a másik eredménytől függetlenül továbbjut csoportjából. A mérkőzés 21:05-kor kezdődik Belgrádban.

Ma este azonban a már biztos továbbjutó Partizan is pályára lép az ukrán Dinamo Kijev ellen. A belgrádi fekete-fehérek egy esetleges idegenbeli győzelemmel csoportelsőként jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Európa Liga
labdarúgó
Crvena zvezda
Köln

Most

15:30, Frissítve: 15:36

Nagy Magyar Filmteszt

Január 31-ig lehet kitölteni a Nagy Magyar Filmteszt első fordulóját. A kérdésekre a 14 és 20 év közötti diákok válaszolhatnak.

Népszerű