Ugrás a tartalomra

Katus Attilával aerobikozhattak szombaton a zentaiak

2017.11.19
12:26
2024.03.19
08:51
Forrás
Pannon RTV
Sportdélutánt tartottak tegnap Zentán, ahol Katus Attilával együtt tornázhattak a jelenlevők. A magyarországi aerobik-világbajnok és Európa-bajnok már nem először jár a Tisza menti városban.

Az esemény egy pörgős zumbával kezdődött, amelyet Törtei László zumbaoktató tartott. Őt követően a délután sztárvendége, Katus Attila foglalta el a színpadot, aki egy izzasztó alakformáló edzést tartott a jelenlevőknek.

Az eseményen közel kétszázan vettek részt, a közös motivációjuk a sport szeretete volt. Janek Éva, résztvevő: „Én mindig is foglalkoztam sporttal. Nem olyan szinten, hanem kicsit jártam kézilabdára, röplabdára, aerobikra jártam. Tehát valamilyen szinten mindig az életemben volt egy kicsit a sport.”

Egy életmódváltás során az embereknek elsősorban az számít, hogy mennyit mutat a mérleg, és hogy mennyire elégedettek már a külsejükkel. Katus Attila, aerobik-világbajnok és Európa-bajnok, Magyarország: „Ezek mind-mind számítanak, de nagyon sokat számít a közérzet, és hogy az ember sokkal egészségesebb lesz. Arról pedig keveset szoktunk beszélni, hogy az ember belül, a gondolkodásmódjában mennyit változik. Itt is óriásit tud fordulni egy ember. Egy olyan ember, aki kicsit negatívabban gondolkodik, kissé félősebb, az sokkal bátrabb lesz, sokkal nagyobb lesz az önbizalma, sokkal energikusabb lesz.”

A magyarországi aerobikoktató már harmadik alkalommal hozta el műsorát a Tisza menti városba. Boros Kornélia, főszervező: „Tavalyi évben vettük fel Attilával a kapcsolatot, igazság szerint ő keresett meg bennünket. Biztatott bennünket azzal, hogy próbáljuk meg, és nézzük meg, hogy van-e érdeklődés erre az eseményre. Az első alkalommal nagyon szép számban összejöttünk, most is szintén, és harmadik alkalommal is bebizonyosodott, hogy van rá igény.”

A szervezők a jövőben is szeretnének hasonló rendezvényeket életre hívni. 

Katus Attila
Zenta

Most

Népszerű

Új szak a magyarkanizsai Iskolaközpontban

Új szakkal és több férőhellyel várja a diákokat a következő iskolaévben a magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont. A középiskolában a 2024/2025-ös tanévben már a virágkertészeti szakot is választhatják a fiatalok.