Ugrás a tartalomra

Kovács Gyula emlékére fociznak Zentán

2017.12.16
12:17
2024.03.19
08:51
Forrás
Pannon RTV
A mérkőzések, a tervek szerint, január 14-éig tartanak majd, az első helyezett pedig 200 ezer dinárral lehet gazdagabb.

Az eseményt Kovács Gyula - Gyufi emlékére hívták életre, aki a zentai sport egyik ismert alakja volt. A tornára 24 csapat nevezett be. Legtöbben már egy összeszokott csapatot alkotnak. Živanović Dalibor, játékos, Larix, Zenta: „Játszunk mi hétvégénként többször is együtt. Szeretnénk játszani, de csak a foci a lényeg. Focizunk egy jót, és ha nyerni is tudunk, akkor még jobb lesz, persze.”

Nagy Zoltán, játékos, Mignon, Zenta: „Külön nem szoktunk gyakorolni, de a környékbeli tornákon szinte majdnem mindegyiken részt veszünk, már évek óta.”

Utoljára csaknem 15 éve szerveztek kispályás focitornát Zentán, amely igen népszerű volt abban az időben. Győri István, alpolgármester, Zenta Község: „Azóta ilyen kispályás turné nem lett szervezve. Az önkormányzat úgy gondolta, hogy itt ez a szép sportcsarnok, tavaly lett átadva, és az önkormányzat úgy döntött, hogy belesegít a megszervezésébe, és el is vállalta, hogy a fő támogatója legyen ennek az első kispályás turnénak, amit a zentai Sportcsarnokban tartanak meg.”

A turnét Kovács Gyula emlékének szentelték. Gyufi bácsi idén hunyt el, a helyi sport szerelmese volt. Aktív pályafutása után is jelen maradt a sportéletben, minden meccsen büszkén lobogtatta a kék-sárga zászlót.

Kovács Gyula - Gyufi
focitorna

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.