Ugrás a tartalomra

Verbászi diadal a kispályás labdarúgó bajnokságban

2018.01.11
13:55
2018.01.11
17:51
Forrás
Pannon RTV
Tegnap este zárult a december óta tartó kispályás labdarúgó bajnokság a zentai Sportcsarnokban. 24 csapat 5 hétvégén keresztül küzdött meg a legjobbnak járó 200 ezer dinárért.

Az első helyért a verbászi Bolygó Hollandi és a mokrini Tataratira csapat játszott, ahol 4-0-s győzelemmel a verbászi együttes emelkedett felül mokrini ellenfelén. Így ők vihették haza a 200 ezer dináros pénzdíjat, a míg a második helyezett a 80 ezer dináros jutalmat vehette át. Zoran Subotić, csatár, Letećih Holanđana, Verbász: „Erősek voltak a csapatok, eléggé megszenvedtünk a negyed- és az elődöntőben. Nem mondom azt, hogy ez a döntő könnyű volt, de az eredmény minden szónál többet mond.”

A szervezők elégedetten tekintenek erre a közel 5 hétre, annak ellenére, hogy komoly munka állt a háttérben. Miodrag Mandić, szervező: „Sokat tanulhattunk ebből az évből, így a következő évben, mert lesz turné, akkor én vagy más ugyan úgy benne leszünk. Remélem, hogy még jobb lesz, még hatékonyabb, és hogy minden csapat, illetve Zenta város polgárai is elégedettek lesznek.”

A turnét Kovács Gyula emlékének szentelték, aki tavaly hunyt el. Gyufi bácsi a helyi sport szerelmese volt. Aktív pályafutása után is jelen maradt a sportéletben, minden meccsen büszkén lobogtatta a kék-sárga zászlót.

kispályás
foci
labdarúgás
torna

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.