Ugrás a tartalomra
SZMR
Pannon RTV

Új munkatársak a Szabadkai Magyar Rádióban

2018-01-11
16:25
2018-01-11
17:34
Forrás
Pannon RTV
Új hangokat hallhatunk a Szabadkai Magyar Rádióban. A csapat minden nap arra törekszik, hogy a legfrissebb és legfontosabb témákat szolgáltassa a hallgatók számára.

Azok, akik a Szabadkai Magyar Rádiót hallgatják, észrevehették, hogy új hangok csendültek fel a műsorokban. Ez nem jelent mást, minthogy a Szabadkai Magyar Rádió új emberekkel bővült. Kaszoli Violetta riporter mindig is olyan munkahelyen szeretett volna dolgozni, ahol szívesen kezdi a napot. „Valójában mindig is érdekeltek a közügyek. Nagyon örülök annak, hogy olyan témákkal tudok foglalkozni, amelyek a lakosságot érintik, egészségügyi, környezetvédelmi és oktatási témákkal.”

Szabó Irma elmondása szerint a monoton munkában már semmi kihívást nem látott. Ezért is jelentkezett a Szabadkai Magyar Rádióba, ahol izgalmas, érdekes témákkal foglalkozhat nap mint nap. „Én mindenképpen hosszú távra tervezek. Remélem, innen megyek majd nyugdíjba.”

SZMR

A rádió számára nagy segítség az új munkaerő, hiszen a 14 órás műsoridőt meg kell tölteni. Dedić Suzana, főszerkesztő-helyettes, SZMR, Szabadka: „Az, hogy új munkatársakkal bővült a csapatunk, új hangokkal, lényegében azt jelenti, hogy sokkal szélesebb területet tudunk lefedni. Új témák kerülhetnek a rádió műsorába.”

A rádiós műsorrács január 22-től ismét visszatér a régi kerékvágásba, amikor is a Napindító reggel 6 órától várja a hallgatókat, és visszatér a Mérleg című interjúműsor is, heti két alkalommal.

Szabadkai Magyar Rádió
új munkatársak

Most

15:23, Frissítve: 17:27

80 éves a horgosi művelődési egyesület

A horgosi Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület fennállásának 80. évfordulóját ünnepelte a helyi kultúrotthonban. Az eseményen az egyesület minden szakcsoportja bemutatkozott.
15:13, Frissítve: 17:01

2018-ban is keressük a Dalt

A szombat esti válogató után kijelenthető, hogy a nyitány remekül sikerült, ahogyan a közös produkció, A dal a miénk című szám újrafeldolgozása is.

Népszerű