Ugrás a tartalomra
nurse
Pixabay/maxlkt

Bemutatkozik a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának ápoló alapképzése Zomborban

2018-01-11
13:22
2018-01-11
13:48
Ki lehet próbálni a demonstrációs eszközöket.

Január 23-án nyílt napon mutatkozik be Zomborban a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának ápoló alapképzése a Magyar Polgári Kaszinóban. Az érdeklődőknek lehetőségük lesz a Kaszinóban kialakított tantermek megtekintésére, ahol ki is lehet próbálni a demonstrációs eszközöket, például a vérvételhez, újraélesztéshez, intubációhoz szükséges eszközöket. Lehetőség lesz továbbá vércukor- és vérnyomásmérésre, vércsoport meghatározásra, testösszetétel vizsgálatra, betegmozgatásra, valamint egészséges szendvicseket is kóstolhatnak a vendégek.

alapképzés
ápoló

Most

15:23, Frissítve: 17:27

80 éves a horgosi művelődési egyesület

A horgosi Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület fennállásának 80. évfordulóját ünnepelte a helyi kultúrotthonban. Az eseményen az egyesület minden szakcsoportja bemutatkozott.
15:13, Frissítve: 17:01

2018-ban is keressük a Dalt

A szombat esti válogató után kijelenthető, hogy a nyitány remekül sikerült, ahogyan a közös produkció, A dal a miénk című szám újrafeldolgozása is.

Népszerű

Cvijan család háza

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.