Ugrás a tartalomra

Antika újabb sikere

2023.10.22
16:41
2023.10.22
21:04
Forrás
Facebook
Különdíjat kapott a Pannon RTV Antika című rövid portréfilmje a Mentális egészség etikai beszámolója elnevezésű pályázaton, amelyet az újvidéki Mentális Egészség Fesztivál keretében hirdettek meg.

A filmet Alen Igumanović, Bartus Bella, Herczeg Zsolt és Szarapka Szabolcs jegyzi.

A szöveg/online portál kategóriában a díjat Maja Savić nyerte A bácskossuthfalvi Otthon egykori dolgozójának tanúságtétele: Általánosságban véve rettenetes és igen embertelen című cikkéért, amelyet a Magločistač portálon publikáltak.

Televíziós riport kategóriában a díjat Ljubica Balać kapta az Élet a kezünkben című műsorért, amit a Vajdasági Rádió és Televízió sugárzott.

Rádió/podcast kategóriában a díjat Petar Klaić kapta az Elena Dudok bipoláris világa című rádióműsorért, amit az Oradión volt hallható.

Az Etikai beszámoló a fiatalok mentális egészségéről kategóriában Aleksandar Đokić kapott különdíjat a Ribnikari gyerekeknek szükségük van biztonságérzetre - fontos meghallgatni az igényeiket és megvárni, amíg készen állnak arra, hogy beszéljenek című cikkéért, amelyet a Mladi portálon tettek közzé.

A versenyt a Vajdasági Közegészségügyi Intézet rendezte az OPENS Ifjúsági Szervezettel együttműködve. A kiírást az Újvidéki Városi Egészségügyi Igazgatóság és az Újvidéki Városi Sport és Ifjúsági Igazgatóság támogatta.

Antika
Pannon RTV
Alen Igumanović
Bartus Bella
Szarapka Szabolcs
Mentális Egészség Fesztivál
különdíj

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.
15:24

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.
11:27, Frissítve: 16:09

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.