Ugrás a tartalomra

Fölszállott a páva - A Fokos zenekar a győztesek között a Döntők Döntőjében

2018.12.22
06:29
2018.12.22
17:31
Forrás
Pannon RTV
Az óbecsei Fokos zenekar megnyerte saját kategóriáját tegnap este a Döntők Döntőjében.

A fináléban a nézők szavazatai alapján az énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriában az erdélyi Borbáth Szilveszter, a szóló és párostánc kategóriában Bulyáki Anett és Oszlánszki Patrik, a hangszeres szólisták és zenekarok kategóriájában a Fokos Zenekar, a néptáncegyüttesek közül pedig a Jászság Népi Együttes kapta a legtöbb szavazatot. Az adás után Szerda Balázs, a zenekar tagja nyilatkozott a Pannon Rádiónak, aki elmondta, hogy az általuk megnyert 1 millió forintos nyereményt hamarosan megkapja az óbecsei Lurkóház.

Szerda Balázs, brácsás, Fokos zenekar: „Sok mindenre számítottunk, erre azért nem. Viszont nagyon-nagyon köszönünk mindent mindenkinek, aki bármilyen biztató szóval, vagy akár egy szavazattal, akár 20 vagy akár 40 szavazattal hozzájárult ahhoz, hogy ez a mai este létrejöhessen és ez azt gondolom bizonyíték arra, hogy egy közösség hogyha tényleg összefog, akkor bármit képes elérni. A Tokos zenekarral nagyon jó barátságot ápolunk. Mi is voltunk már náluk Kolozsváron muzsikálni, Budapesten is volt közös koncertünk, illetve - hogy ez a reklám helye legyen: februárban ők jönnek hozzánk Óbecsére.”

 

Fokos zenekar
Fölszállott a páva
Szerda Balázs

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.