Ugrás a tartalomra

Idén is várja szorgalmas és hűséges olvasóit a Szabadkai Városi Könyvtár

2024.01.16
13:40
2024.01.16
16:49
Forrás
Pannon RTV
A könyvtár gyermekosztályán elkezdődik a Kalandozás Könyvországban című, az olvasást népszerűsítő akció, amelynek keretében februárban és márciusban kedvezményesen tagosodhatnak az általános iskolások.

Omerović Heléna, könyvtáros: „Ebben a periódusban nekik kedvezményes az iratkozás, 1 000 dinár helyett 300 dinárért iratkozhatnak az általános iskolások, ezért ilyenkor a leglátogatottabb a gyermekosztályunk. A felnőttosztályon is folytatódnak az író-olvasó találkozók, és a könyvtár megszokott rendje szerint folynak a tevékenységek. A könyvtárunk mindennap hétfő, szerda és pénteken délelőtt 15 óráig van nyitva és várja az olvasókat, kedden és csütörtökönként déltől este 17 óra 30-ig és szombaton nyolctól egyig.”

Szabadkai Városi Könyvtár

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.