Ugrás a tartalomra

Közegellenállás riportpályázat

2024.04.18
14:50
Forrás
Közlemény
A padéi Takáts Rafael Magyar Kultúrkör Keszég Károly (1954–1997) újságíró, a Napló hetilap főszerkesztője emlékére huszonötödik alkalommal hirdeti meg a Közegellenállás című riportpályázatot.

A pályázatra magyar nyelven írt, eddig meg nem jelent riportokkal lehet jelentkezni.

A pályázat jeligés. A pályázóknak zárt borítékban kötelezően mellékelniük kell az adataikat: név, cím, e-mail-cím, telefonszám.

A munkáknak négy példányban 2024. május 15-éig kell megérkezniük a következő címre: Takáts Rafael Magyar Kultúrkör – Riportpályázat, Žarko Zrenjanin utca 91. 23325 Padé (Padej)

Az első díj 12 000, a második 10 000, a harmadik 8000 dinár.

Az eredményhirdetés és a díjátadó 2024. május 25-én lesz Padén, a Keszég Károly Emléknapon.

Közegellenállás
riportpályázat
Takáts Rafael Magyar Kultúrkör
Padé
Keszég Károly
Napló hetilap

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.