Ugrás a tartalomra

Megmutatták, mit tudnak

2023.06.23
10:49
2023.06.23
19:56
Forrás
Pannon RTV
Évadzáró műsort tartott a csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület csütörtök délután a székházában. Verssel, énekkel, tánccal készültek, de citera- és hegedű-előadásokat is láthatott a közönség.

Az egyesület 8 szakosztályt működtet minden korosztály számára, és az ebben az esztendőben tanultakat mutatták be a közönségnek is. A közel 200 tagot számláló közösség igen aktív. Ezt a műsorszámok színvonala, a fellépések és az elismerések sokasága is bizonyítja. Vendégfellépő pedig a csókai II. Rákóczi Ferenc MME férfikara volt.

Kiss Tóth Erika, elnök, Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület, Csóka: „Ez nem csak a mi érdemünk, úgy érzem, ez elődeink érdeme, akik tulajdonképpen megalapították az egyesületet. Tulajdonképpen nekünk ezt csak éltetni, fenntartani, megtartani kell. Bemutatni a jövő generációjának azt, amit örököltünk, és tanítani őket rá. Nyilvánvaló, hogy a mi tevékenységünk nagyon befolyásolja a falunak az érdeklődését, de azt gondolom, hogy kezdünk visszatérni az életbe. Volt egy időszak, amiről talán nem is kell beszélnünk, mert annyira unalmas, és e két év után visszarázni a falut az életbe, nem könnyű dolog.”

Csóka
Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület
évadzáró
Kis Tót Erika

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.