Ugrás a tartalomra

Szegeden járt a Kincsesládánk

2023.12.01
08:57
2023.12.01
18:40
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV Kincsesládánk című műsorának alkotói találkoztak a közönséggel Szegeden a Délvidék Házban. Az est során a közönség bepillantást nyert a forgatások rejtelmeibe és a műsorszerkesztés titkaiba.

A szegedi Délvidék Ház meghívására mutatkozott be a Kincsesládánk című sorozatműsor, amely Vajdaság településeit kutatja fel és bemutatja azokat a magyar embereket, akik eredeti értékeket képviselnek. A sorozatból eddig 67 adást láthattak a jelenleg szülési szabadságon lévő Gyarmat Angéla és az őt helyettesítő Király Mirella szerkesztésében. A műsor állandó műsorvezetője Búzás Zsuzsanna.

„Remélem, hogy mindenkihez közelebb tudjuk hozni a mi forgatásainkat, a mi munkánkat, azt, hogy hogyan készül el egy egy ilyen Kincsesládánk adás, és hátha kedvet kapnak utazgatni egy kicsit” - mondta Búzás Zsuzsanna.

A szegedi közönség eddig nem ismerte a műsort, sikerült felkelteni az érdeklődésüket. Elhangzott, ezeket online formában folyamatosan lehet követni a legismertebb videómegosztó portálon. Balázs Lászlóné: „Sok mindent megtudtam. Nem voltunk még, nem utaztunk még arra, de most, hogy beindult a Szeged-Szabadka közti vasúthálózat, szívesen elmennék, nemcsak Szabadkára, hanem megnézni ezeket a helyeket.”

A bemutatkozó beszélgetés után kötetlen beszélgetés kezdődött a többször díjazott műsor alkotói és a közönség között.

Kincsesládánk
Szeged
Délvidék Ház
közönségtalálkozó
Gyarmat Angéla
Király Mirella

Most

16:26

Így várja Budapest a kínai elnököt

Belgrádból Budapestre repül a kínai elnök. Hszi Csin-ping péntekig tartó látogatása során kétoldalú politikai, gazdasági és nemzetközi kérdésekről tárgyal Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel.
15:19, Frissítve: 15:32

Ahol a kihívásból játék lesz

Labdarúgás, röplabda, sakk – ezekben a kategóriákban mérhették össze tudásukat középiskolás diákok és egyetemi hallgatók Szabadkán. Sportnapot tartottak a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói.
13:35, Frissítve: 15:51

Folyamatosak a fejlesztések Szabadkán

Az elmúlt időszakban több utca is aszfaltburkolatot kapott, töltetcserét hajtottak végre a szabadkai 1-es számú vízgyárban, valamint az ivóvíz és a szennyvízhálózat bővítésén is dolgoznak. A VMSZ ezt a munkát június 2. után is folytatná.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.