Ugrás a tartalomra

Új helyre költözött a Kishegyesi Könyvtár

2023.11.10
21:52
Forrás
Pannon RTV
Több mint egy hónapja adták át Kishegyesen a Petőfi Sándor Közösségi- és Magyar Művelődési Központot, melybe a helyi könyvtár is átköltözött.

Azóta felpezsdült az élet a könyvtárban, új tagokkal bővült, és a fiatalok valamint a kisgyerekek is szívesebben betérnek.

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 30-án a felújított Petőfi Sándor Közösségi- és Magyar Művelődési Központot Kishegyesen. A felújítást követően a 20 ezer példányszámmal rendelkező helyi könyvtár is itt kapott helyet.

A teljesen felújított épületben korszerű polcrendszernek köszönve elférnek a könyvek és könnyen kereshetőek. A gyereksarok és a galérián található olvasó részleg hangulatos és mindenki igényeinek megfelel.

A továbbiakban a többi között még több gyermekfoglalkozást, író-olvasó találkozót, könyvbemutatókat és a hagyományosan megszervezésre kerülő rendezvényeiket, mint az 50 éves Aranyeső községi vers és prózamondó versenyt is megtartják a Kishegyesi Könyvtár szervezésében.

Kishegyesi Könyvtár
Kishegyes

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.