Ugrás a tartalomra

Bulgária elnökével tárgyalt a magyar miniszterelnök

2024.03.01
12:34
Forrás
MTI
Orbán Viktor Rumen Radev bolgár köztársasági elnökkel a törökországi Antalyában egyeztetett.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arról tájékoztatott, hogy a tárgyaláson áttekintették a magyar-bolgár gazdasági kapcsolatokat, különös tekintettel az energiabiztonság kérdésére. A felek kifejezték aggodalmukat az ukrán-orosz háború lehetséges eszkalációja miatt, ami helyett tűzszünetet és béketárgyalásokat szorgalmaztak, határozottan elutasítva a legutóbbi felvetéseket európai katonák Ukrajnába küldéséről - mondta a sajtófőnök. A tárgyaláson Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter, valamint Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter is részt vett.

Bulgária
Orbán Viktor
Rumen Radev

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.