Ugrás a tartalomra

Dr. Pásztor Bálint: Fontos döntések hete mögöttünk, jelentős események hete előttünk

2024.02.25
18:24
2024.02.25
18:53
Forrás
Facebook
A VMSZ megbízott elnöke Facebook-bejegyzésében írt erről.

Holnap az Országházban Magyarország köztársasági elnökének megválasztásán és eskütételén vesz részt, kedden a szerb államfővel tárgyal, szombaton pedig a VMSZ XX., Tisztújító Közgyűlését tartják Zentán, amelyen megválasztásra kerül a párt elnöke és Tanácsa. Az elmúlt hetet is összegezte: hétfőn ülésezett a VMSZ Elnöksége és Tanácsa, ahol fontos előkészítő döntések születtek a koalíciós tárgyalások megkezdése és a VMSZ közelgő közgyűlésének vonatkozásában is, ugyanis a két testület elfogadta a több mint 10 oldalas, az élet minden területére kiterjedő koalíciós szerződés tervezetét, valamint a közgyűlésre beterjesztendő jelöltlistát. Köszönöm, hogy a VMSZ mind a 25 községi-, körzeti-, városi szervezete engem jelölt a pártelnöki tisztségre! - írta dr. Pásztor Bálint.

A VMSZ megbízott elnöke emlékeztetett arra is, hogy pénteken ülésezett a Magyar Nemzeti Tanács, az értekezleten pedig a testület elfogadta a művelődési és az oktatási stratégiát, valamint rendet tett a Szekeres László Alapítványban és a kulturális térben is.

Dr. Pásztor Bálint
VMSZ

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.