Ugrás a tartalomra

Dubravka Đedovićtyal tárgyalt a tartományi kormány elnöke

2023.09.14
14:45
Forrás
vojvodina.gov.rs
A megbeszélésen tárgyaltak még a Szerbia és Magyarország közötti kőolajvezeték, valamint az újvidéki gázerőmű építésének előkészítéséről is.

A kőolaj és kőolajszármazékok tárolási kapacitásának szempontjából jelentős energetikával kapcsolatos infrastrukturális projektekről tárgyalt ma Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke Dubravka Đedović Handanović, energetikai miniszterrel Újvidéken. Mirović tájékoztatta az illetékes minisztert a Vajdaság területén lévő közintézmények energiahatékonyságának növelésére irányuló, több mint 3 milliárd dináros támogatásról. Ezek megvalósítása már idén elkezdődött. Mirović és Đedović egyetértettek abban, hogy a középületek és az önkormányzatok energiahatékonyságának javítása fontos, mert jelentős fűtés- és villamosenergia megtakarítást tesz lehetővé.

Dubravka Đedović Handanović
Igor Mirović
infrastrukturális projekt
energiahatékonyság

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.