Ugrás a tartalomra

Németh Szilárddal tárgyalt dr. Pásztor Bálint

2023.12.20
16:02
Forrás
Facebook/Dr, Pásztor Bálint
Németh Szilárd kormánybiztos, országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke is személyesen gratulált a vajdasági magyarság és a Vajdasági Magyar Szövetség választási sikeréhez - írta dr. Pásztor Bálint Facebook-oldalán.

A VMSZ megbízott elnöke posztjában arról írt, hogy a Magyar Birkózók Szövetsége elnökeként látogatott ma Vajdaságba Németh Szilárd, kifejezetten azért, hogy részt vegyen a magyarkanizsai Vajdasági Birkózó Akadémia karácsonyi ünnepségén. Útja először a VMSZ székházába vezetett, ahol négyszemközti találkozón beszéltünk együttműködésünk folytatásának részleteiről - zárta sorait dr. Pásztor Bálint.

Németh Szilárd
Dr. Pásztor Bálint
Fidesz
Vajdasági Magyar Szövetség
VMSZ
Magyar Birkózók Szövetsége
Vajdasági Birkózó Akadémia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.