Ugrás a tartalomra

Szijjártó Péter felajánlotta Magyarország segítségét az árvíz sújtotta Szerbiának

2023.06.18
16:22
2023.06.18
16:38
Forrás
MTI
Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán közölte: felajánlotta Magyarország segítségét az árvíz sújtotta Szerbiának.

"Szerb barátainkat komoly áradások sújtották az elmúlt napokban, az eső csak nem akart elállni. Ezért ma telefonon egyeztettünk Siniša Mali szerb miniszterelnök-helyettessel, akinek felajánlottam Magyarország segítségét, hiszen sajnos nekünk is van tapasztalatunk az ilyen típusú természeti kihívásokkal. Szerb kollégám arról tájékoztatott, hogy ma végre nem esett az eső, így most számba veszik a helyzetet, holnap várjuk a jelentkezésüket, készen állunk segíteni" - olvasható a miniszter Facebook-bejegyzésében.

Szijjártó Péter
Szerbia
árvíz

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.