Ugrás a tartalomra

Trump nem vitázik virtuálisan, mert szerinte az nem vita

2020.10.08
21:47
2020.10.08
21:56
Forrás
MTI, hirado.hu
Az elnökjelölti vitát szervező bizottság úgy döntött, hogy az eseményt a koronavírus-járvány és Trump fertőzöttsége miatt nem személyesen, hanem interneten tartanák meg.

Nem kíván virtuális, azaz interneten szervezett elnökjelölti vitán részt venni Donald Trump amerikai államfő. A második elnökjelölti vitára október 15-én a floridai Miamiban kerülne sor, a vitát szervező bizottság azonban úgy döntött, hogy az eseményt a koronavírus-járvány és Trump fertőzöttsége miatt nem személyesen, hanem interneten tartanák meg. A két politikus, Donald Trump és demokrata párti kihívója, Joe Biden különböző helyszínekről kapcsolódna be a vitába. A közleményben a szervezők a résztvevők egészségének és biztonságának védelmére hivatkoztak. „Nem fogom az időmet vesztegetni egy virtuális vitán, mert egy vita egyáltalán nem ilyen” – fogalmazott Trump a telefoninterjúban. Hozzáfűzte: „ott ül az ember egy számítógép mögött és vitatkozzék, ez nevetséges, és azután még a vonalat is elveszik, amikor akarják.

Trump kifejtette, hogy jól van. Mint fogalmazott: „tökéletes fizikai állapotban lévő példány vagyok”. Elmondta, hogy már befejezték a kezelését, bár még szedi a szteroidot. Az elnökjelölti vita helyett Donald Trump választási nagygyűlést tart majd.

Donald Trump
elnökjelölt
vita
USA

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.