Ugrás a tartalomra

Vučić: Megmutatjuk a világnak, hogyan védhetők meg Szerbia nemzeti és állami érdekei

2024.04.23
08:34
2024.04.23
08:40
Forrás
Tanjug
Az ENSZ New York-i székhelyén Szerbia állandó képviselete fogadást szervezett hétfőn a tagállamok képviselői számára, ahol Aleksandar Vučić beszédet mondott.

A szerb elnök kijelentette, hisz abban, hogy a Prištinával folytatott párbeszéd folytatódni fog és az EU hamarosan teljesíti azt, amit 11 éven keresztül ígértek és mindhárom fél aláírt, vagyis a Szerb Községek Közösségének létrehozását. Ez az előfeltétel- hangsúlyozta Vučić.

A szerb elnök kiemelte, Szerbia az európai úton halad és az elmúlt időszakban kiemelkedő eredményeket ért az életszínvonal növelésében is.

Aleksandar Vučić
ENSZ
New York

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.