Ugrás a tartalomra

Az Ajaxból igazol csatárt a TSC

2020.06.09
22:41
2020.06.09
22:50
Forrás
nemzetisport.hu
Sajtóhírek szerint az élvonalbeli TSC labdarúgócsapata szerződteti az Ajax fiatal tehetségét, Damjan Dostanićot.

A 18 éves csatár Rotterdamban született, de szerb állampolgár, tagja az U19-es válogatottnak is. A Proleter idegenbeli legyőzésével a Topolya karnyújtásnyira került a nemzetközi kupaszerepléstől, ennek érdekében pedig a hírek szerint elkezdődött a keret megerősítése. Az egyik igazolás egybehangzó holland és szerb sajtóhírek szerint az Ajaxtól érkezik: Damjan Dostanićot pénteken mutatja be a TSC. A 18 éves csatár Rotterdamban született, az Excelsiorban nevelkedett, majd az Ajax U19-es csapatához került két évvel ezelőtt. A jelenlegi idényben 18 mérkőzésen hat gólt szerzett, az amszterdamiakkal utánpótlásbajnok és kupagyőztes is lett, az UEFA Ifjúsági Ligában két meccsen kapott szerepet. A Transfermarkt szerint a kétszeres szerb U19-es válogatott támadó ingyen érkezik Topolyára.

TSC
igazol
Rotterdam
Ajax
Topolya
labdarúgás
Damjan Dostanić

Most

16:19, Frissítve: 16:25

Mindenki készül az ünnepekre

Szerbia és Szabadka is már az ünnepi készülődés lázában égett ma. A Tejpiacon is sokan vásároltak, az eladók szerint valamelyest nagyobb volt a forgalom.
15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.