Ugrás a tartalomra

Az UEFA és a Ballon d'Or díjai egy gálán

2023.11.03
16:51
Forrás
Pannon RTV
2024-től közösen rendezik meg az Aranylabda-gálát, ezt az UEFA, vagyis az Európai Labdarúgó-szövetség jelentette be hivatalos közleményében.

Az 1956 óta évente átadott Aranylabda a futballvilág legrangosabb egyéni elismerése. A „Ballon d'Or” márka továbbra is a Group Amaury kezében marad, ám a gálát már az UEFA-val közösen rendezik meg a következő évben. Céljuk, hogy még rangosabbá, színvonalasabbá tegyék a rendezvényt. Az egyetlen fontos változás a legutóbbi, tehát október végi gálához képest, hogy akárcsak az UEFA eddigi díjátadóin, ezúttal is jutalmazzák majd a legjobb férfi és női edzőket. A többi elismerés is marad, mint a Kopa-trófea, a Jasin-trófea vagy épp a Gerd Müller-trófea.

UEFA
Aranylabda

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.