Ugrás a tartalomra

Cristiano Ronaldo lett 2023 legtöbbet emlegetett sportolója

2023.12.19
16:16
2023.12.19
17:11
Forrás
m4sport
Egy statisztika szerint a szaúdi Al-Nasszr csapatát erősítő Ronaldóval ebben az évben több mint 440 ezer cikkben foglalkozott a média.

A második helyen a csaknem fele annyiszor emlegetett Neymar szerepel, akivel több mint 226 ezer cikk foglalkozott idén. Őt követi Lionel Messi 208 ezer hírrel. A lista negyedik, egyben első nem labdarúgója Max Verstappen, a Forma-1 Red Bull pilótája. A háromszoros világbajnok ezzel a legnépszerűbb témának számított a nem focista sportolók közül. Olyan nagyságokat előzött meg, mint a szerb világelső teniszező Novak Đoković vagy LeBron James, a Los Angeles Lakers kosárlabdázója.

Cristiano Ronaldo
Max Verstappen
Neymar
Lionel Messi

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.