Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda ellen is győzelmet vár a TSC-t irányító Szabó Zoltán

2020.06.09
15:11
2020.06.09
18:38
Forrás
Pannon RTV
Az edző bízik a játékosaiban és reméli, hogy jó teljesítménnyel felülkerekedhetnek a bajnoki címet már korábban bebiztosító belgrádi piros-fehérek ellen.

Érdekességnek számít, hogy Szabó Zoltán irányítása alatt a topolyai klub hazai pályán nem ismer vereséget a bajnokságban, ez a sorozat pedig 2018 augusztusa óta tart.

Kedden délelőtt is keményen edzettek a TSC labdarúgói a klub topolyai edzőközpontjában. A csapatot irányító Szabó Zoltán szerint játékosai maximális odaadással dolgoznak, hiszen vasárnap a Crvena zvezdát látják vendégül Zentán: „Fantasztikus a hangulat az öltözőben. A fiúk mindent beleadnak, hogy megnyerjük a mérkőzéseket. Remélem így lesz majd vasárnap is a Crvena zvezda ellen, a szerb bajnok ellen, mert egy nagyon nagy veretlenségi szériában vagyunk, ami már a másodosztályban kezdődött és remélem, hogy folytatódik. Remélem, hogy tudunk a Zvezda ellen mit mutatni. Egy jó mérkőzést várok és remélem, hogy a fiúk egy győzelemmel fogják megajándékozni a szurkolókat.”

Az elmúlt hetekben a klub több kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított, hiszen velük hosszú távra terveznek Topolyán. Palágyi Szabolcs vezérigazgatótól megtudtuk, hogy néhány távozóval ezúttal is számolni kell, de a csapatba frissítés is érkezik majd: „Olyan játékosokról van szó, akiket már két éve követünk általában. Olyan játékosokat szeretünk hozni, akiket már előre meghatározunk, hogy egy-két éven belül itt kell, hogy legyenek Topolyán, és őket követjük.”

A TSC jelenleg az előkelő negyedik helyen áll a Szuperligában, de amennyiben az előttük álló Vojvodina hibázik a hátralévő két fordulóban, a topolyaiak pedig legalább 3 ponttal többet gyűjtenek, mint újvidéki riválisuk, akkor még a képzeletbeli dobogó harmadik foka is elérhetővé válik.

TSC
TSC edzés
Szabó Zoltán
labdarúgás
Crvena zvezda

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.