Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda jobb volt a Spartacusnál női kosárlabdában

2016.11.27
08:31
Legeredményesebb játékosa, a napokban Lengyelországba igazolt Sanja Orozović nélkül pályára lépő Spartacus, sima 80:48 arányú vereséget szenvedett a Crvena zvezda csapatától az I
Legeredményesebb játékosa, a napokban Lengyelországba igazolt Sanja Orozović nélkül pályára lépő Spartacus, sima 80:48 arányú vereséget szenvedett a Crvena zvezda csapatától az I. női kosárlabdaliga 8. fordulójának mérkőzésén. A belgrádiak már a mérkőzés elején 6:0-ra elhúztak, majd előnyüket percről percre növelték a sok hibával játszó hazaiakkal szemben. Különösen a palánk alatt domináltak a vendégek, hiszen összesen 43 lepattanót gyűjtöttek be, míg a hazaiak mindössze 14-et. A harmadik negyed hajrájában tizenhárom pontra faragta hátrányát a Spartacus, de ettől közelebb nem tudott férkőzni ellenfeléhez. A szabadkai csapat legeredményesebb játékosának a 10 pontos Rada Vidović bizonyult, míg a belgrádiak soraiból Snežana Bogićević 24 pontig jutott. A mezőnyt a 15 pontos Partizan vezeti, a szintén 15 pontos Radivoj Korać előtt, a Spartacus 13 ponttal az 5. helyen áll.
nők
Spartacus
kosárlabda
Partizan

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.