Ugrás a tartalomra

Đoković őrzi első helyét, Fucsovics 29 helyet javított

2024.04.22
15:32
Forrás
Szerbiai RTV
Újabb rekordhét az élen. 422. hetét kezdte meg Đoković az ATP világranglista élén.

A szerb teniszező toronymagasan vezeti a mezőnyt 9990 ponttal, a második helyezett pedig az olasz Jannik Sinner 8660, harmadik pedig a spanyol Carlos Alcaraz 8145 ponttal. Györe László négy helyezést esett a világranglistán, jelenleg a 39-ik helyen áll 1150 ponttal, Dušan Lajović a 65-ik 846 ponttal. Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. Marozsán Fábián egy helyet lépett előre az előző héthez képest, most 38.

ATP lista
Novak Đoković
Fucsovics Márton
Marozsán Fábián

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.