Ugrás a tartalomra

Đoković stílusosan tért vissza salakon, Kecmanović is nyert, Györe kiesett

2024.04.09
18:29
2024.04.09
18:57
Forrás
Szerbiai RTV
Novak Đoković sikeresen kezdte meg szereplését a monte-carlói ATP 1000-es teniszversenyen, miután a második körben 6:1, 6:2-re meggyőzően legyőzte az orosz Roman Szafjullint mindössze 70 perc alatt.

A világelső következő riválisa az Arthur Fils és Lorenzo Musetti meccs győztese lesz. Miomir Kecmanović is könnyedén, 2:0-ra, verte Mateo Berretinit, ezzel bejutott a második fordulóba. Következő riválisa a bolgár Grigor Dimitrov lesz. Györe Lászlónak viszont nem sikerült a második fordulóba jutnia, ugyanis az első szett elvesztését követően, a második játszmában sérülés miatt feladta a görög Sztefanosz Cicipasz elleni meccset.

Novak Đoković
Monte Carlo

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.