Ugrás a tartalomra

Ezüstérmes a szerb férfi kosárlabda-válogatott

2023.09.10
16:49
2023.09.10
17:22
Forrás
Pannon RTV
Németország az új kosárlabda világbajnok, a szerb válogatott pedig ezüstérmes lett, miután a döntőben 83:77 arányú vereséget szenvedett a németektől.

Ezt megelőzően a csapatok még 47:47-es eredménnyel vonultak pihenőre az első félidőt követően. A Fülöp-szigeteken, Japánban és Indonéziában rendezett kosárlabda vb döntő mérkőzését Szerbia és Németország vívta. A szoros első negyed után 26:23-ra vezettek a szerb sasok.

Szerbia jól megbirkózott a német támadásokkal, és sikerült lelassítaniuk a németeket, akik viszont a második negyed utolsó perceiben átvették a vezetést, majd az utolsó másodpercekben sikerült a sasoknak egyenlíteniük.

A harmadik negyedben már nem játszottak igazán jól, nem volt szerb támadójáték, túlságosan el voltak foglalva a játékvezetői döntésekkel.

A németek a harmadik negyed végére már 12 pontos előnyhöz jutottak, és ezután a mérkőzés végéig uralták a pályát.

Szerbia több városában, így Szabadka központjában is óriás kivetítőn nézhették élőben a meccset a lelkes szurkolók.

kosárlabda
világbajnokság
Szerbia
Németország

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.