Ugrás a tartalomra

Idén is lesz Business Run Palicson

2024.04.05
15:51
2024.04.05
17:19
Forrás
Pannon RTV
A futóversenyt április 25-én, csütörtökön rendezik meg 18 órától. A csapatépítő programon egy 5 kilométer hosszú távot kell majd teljesíteniük a futóknak a Palicsi-tó partján.

A versenyre olyan cégek dolgozói jelentkezhetnek, amelyek Szabadkán végzik tevékenységüket. A verseny népszerűségét jelzi, hogy már most több mint 60 vállalat mintegy 900 dolgozója jelezte, hogy részt vesz a futóversenyen, amelyet követően koncert is lesz Palicson.

Žika Savin, a szabadkai Business Run igazgatója: „Ez egy csapatépítő verseny, amelyen olyan munkások vesznek részt, akik szabadkai cégekben dolgoznak, persze, akik jelentkeznek a versenyre. A tavalyi palicsi verseny, vagyis a Szabadka Business Run minden rekordot megdöntött, több mint ezren vettek részt, ezzel pedig Szabadka legnagyobb csapatépítő programja volt.”

Business Run
Palics
futóverseny

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.