Ugrás a tartalomra

Idén is lesz Trimbi Szabadkán

2024.04.26
13:38
2024.04.26
15:45
Forrás
Pannon RTV
A rekreációs sporteseményt hagyományosan május elsején rendezik meg.

A jelentkezők a Jadran színpad elől rajtolhatnak reggel 8 és délelőtt fél 11 között bármikor, és Palicsig kell eljutniuk. Gyalog, futva, biciklivel vagy pedig rollerrel teljesíthető a táv. A nevezési díj 200 dinár, amely egyben tombolaként is szolgál, ugyanis a résztvevők között három kerékpárt is kisorsolnak majd. A népszerű sporteseményt 47. alkalommal rendezik meg. A szervezők ezúttal is több száz jelentkezőre számítanak.

 Merima Kulić, szervező, Trimbi: „A Trimbi mindig május elsején van, a munka ünnepén. Az esemény célja, hogy a polgárokat arra késztesse, hogy gyalog, biciklivel, rollerrel vagy futva Palicsra menjenek. Ezzel együtt esélyük lesz arra is, hogy egy szép nyereményt kapjanak.“

Szabadka
Trimbi

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.