Ugrás a tartalomra

Megérkeztek a Real Madrid férfi kosárlabdacsapat játékosai Belgrádba

2023.05.02
10:41
2023.05.02
19:46
Forrás
Tanjug
A játékosokat rendőrök kísérték a repülőtérről a szálláshelyükig. A spanyolok a Partizán kosarasai ellen játszanak ma mérkőzést 20.30-kor.

A Partizán-szurkolók már hétfő este várták a Real játékosait, feliratokkal sorakoztak az autópálya felüljáróin, melyen áthaladt autóbuszuk. A transzparensek némelyikére azt írták: nem fogtok aludni. A két együttes csütörtökön játszotta a kosárlabda Euroliga-negyeddöntő mérkőzését, melyen elszabadultak az indulatok. Bő másfél perccel a mérkőzés vége előtt Kevin Punter és Sergio Llull összetűzésbe keveredtek, amiből végül tömegverekedés tört ki. 21 játékost kiállítottak a játékvezetők, majd lefújták a meccset. A visszavágóra ma kerül sor a szerb fővárosban. A múlt heti eset miatt fokozott biztonsági intézkedés mellett zajlik majd a meccs.

Goran Grbović, a belgrádi aréna vezérigazgatója: „Magas fokú a biztonsági intézkedés, úgy számolunk a meccsel, hogy ez egy rendkívüli helyzet. Növeljük a biztonsági emberek számát. Természetesen minden intézmény, amely biztonsággal foglalkozik, nagyobb számban lesz jelen, ünnepek vannak, és ez fontos meccs.”

Real Madrid
Partizan
kosárlabda

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.