Ugrás a tartalomra

Négy góllal kapott ki Barcelonában a Ferencváros

2020.10.20
23:05
2020.10.20
23:40
Forrás
MTI
A Ferencváros 5-1-es vereséget szenvedett az FC Barcelona otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek keddi nyitányán.

A magyar bajnokcsapat jól kezdett, hiszen Tokmac Nguen előbb gyönyörű, de lesgólt szerzett, majd Isael "bombázta szét" a kapufát. A katalánok a hatszoros aranylabdás Lionel Messi révén szereztek vezetést a 27. percben, az argentin zseni egy szóló után harcolt ki büntetőt, amelyet aztán maga értékesített. A Barca nem sokkal a szünet előtt a 17 éves Ansu Fati kapáslövésével duplázta meg előnyét.   

Hét perccel a fordulást követően Philippe Coutinho talált be, de a Ferencváros a 70. percben Ihor Haratin büntetőjével szépített, ráadásul Gerard Piqué kiállítása miatt emberelőnybe került. A hajrában a Ferencváros megpróbált támadni és kinyílt, ezt a tíz emberrel futballozó Barcelona Pedri és Ousmane Dembélé révén két góllal megbüntette.

Szerhij Rebrov együttese a következő fordulóban, jövő szerdán az ukrán Dinamo Kijevet fogadja a Groupama Arénában.

A Ferencváros 25 év elteltével szerepel újra a legrangosabb európai kupasorozatban.

Papírforma-eredmények születtek a keddi első fordulóban a labdarúgó Bajnokok Ligája Ferencvárost is felvonultató G csoportjában.  

A magyar bajnok 5-1-re kapott ki Barcelonában, míg a Juventus 2-0-ra nyert a Dinamo Kijev vendégeként.

Fradi
Ferencváros
FTC
Barcelona
Bajnokok Ligája
vereség
Dinamo
Groupama Aréna

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.