Ugrás a tartalomra

Rodri átlőtte az Inter védelmét, a City először a bajnok

2023.06.11
07:06
Forrás
MTI, nemzetiport.hu
A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében Isztambulban a Manchester City és az Inter csaptak össze a serlegért. Az angol csapat 1:0-ra nyert az olasz együttes ellen.

A Manchester City Rodri góljával a 68. percben előnybe került az Internazionaléval szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében Isztambulban, és ezt az előnyt meg is tartotta a meccs végéig.

A trófeát először elhódító angol együttes a 68. percben a spanyol Rodri hajszálpontos lövésével szerzett vezetést, minimális előnyét pedig a lefújásig megőrizte.

Josep Guardiola ezzel az első vezetőedző lett, aki két csapattal is triplázni tudott egy szezonon belül, ugyanis az angol bajnok és FA Kupa-győztes Manchester City előtt a 2008/09-es idényben a Barcelonával is megnyerte hazája bajnokságát és kupasorozatát a BL mellett.

Bajnokok Ligája
döntő
Manchester City
Inter
Isztambul

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.