Ugrás a tartalomra

Ronaldo 1200. mérkőzése

2023.12.09
18:13
2023.12.09
18:20
Forrás
Pannon RTV
Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.

A labdarúgás históriájával és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet kimutatása szerint a portugál sztárfutballistánál csak három kapus tart előrébb a kupa- és válogatott fellépéseket együttesen figyelembe vevő örökranglistán.

Érdekesség, hogy a brazil Fábio a Fluminense színeiben egy nappal Ronaldo előtt szerepelt 1200. találkozóján, a Gremio elleni brazil bajnoki találkozón.

A másik két kapus már befejezte aktív pályafutását: a brazil Rogério Ceni 1225, az angol Peter Shilton pedig 1217 alkalommal állt a háló előtt - az IFFHS adatai szerint.

Cristiano Ronaldo
futballtörténelem
1200
mérkőzés
IFFHS
szaúdi
al-Naszr
al-Rijád

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.