Ugrás a tartalomra

A surdulicai Radnik vendégszerepel Topolyán

2024.02.17
15:40
2024.02.17
16:33
Forrás
Pannon RTV
A TSC férfi labdarúgó csapata a Radnik Surdulicával fog összecsapni vasárnap délután a szerb Szuperligában. A mérkőzés 17 órakor lesz a topolyai TSC Arénában.

A TSC jelenleg 40 ponttal, magabiztosan tartja a harmadik helyet a bajnokságban a Crvena zvezda és a Partizan mögött, míg a Radnik csak a 16. helyet tudhatja magáénak.

Žarko Lazetić, a TSC vezetőedzője elmondta, hogy ennek ellenére nehéz mérkőzésre számítanak.

„Nekem az a fontos, hogy hány alkalommal rúgunk kapura, hogy reagálunk az elveszített labdákra, hány támadást engedünk meg, és hányszor engedjük meg, hogy ezek a támadások fenyegetőek legyenek és az ellenfél kapura lőjön. Ezek olyan dolgok, amiket állandóan gyakorlunk. Mondtam, hogy ez nem könnyű, ez a legnehezebb feladat. Sokkal könnyebb, ha a mérkőzés nyitott, de még az sem garantál semmit. Azt akarom, hogy proaktív futballt játsszunk, és szeretném, hogy helyzetről helyzetre, percről percre megpróbálkozzunk azzal, amit gyakoroltunk, és ez a kulcs. Néha az első percben rúgsz gólt, néha az utolsóban, nincs semmi különbség. A holnapi mérkőzés kapcsán a Radnik ellen szerintem az 1-0 is rendkívüli eredmény lenne.”

TSC
Radnik
Surdulica
Topolya
TSC Aréna
labdarúgó
Szuperliga

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.