Ugrás a tartalomra

A szerbek kiestek a United Kupából Ausztráliában

2024.01.03
15:58
Forrás
Pannon RTV
Kikapott a házigazda ausztráloktól, így búcsúzott a United Kupa további küzdelmeitől a szerb tenisz válogatott.

A szerbeket Novak Đoković sem tudta megmenteni a kieséstől, ugyanis a világelső 6:4, 6:4-re kikapott a hazai közönség előtt szereplő Alex de Minaurtól.

Korábban pedig Natalija Stevanović is vereséget szenvedett Ajla Tomljanovićtól, így az ausztrálok jutottak a legjobb négy közé.

A torna egyébként egyfajta felkészülésnek számít a hamarosan rajtoló Australain Open előtt, amelyen Novak Đoković címvédőként lép majd pályára.

United Kupa
Ausztrália
szerb válogatott
kiesés

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.