Ugrás a tartalomra

Szilágyi Áron vehette át a Közmédia Év Embere Díjat

2021.12.21
16:57
2021.12.21
21:18
Forrás
MTI
A díjat a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap hozta létre.

Idén Szilágyi Áron olimpiai, világ- és Európa bajnok vívó vehette át a Közmédia Év Embere Díjat. Hivatásában nyújtott kiemelkedő teljesítménye és példaértékű társadalmi felelősségvállalása miatt érdemelte ki a díjat.

Szilágyi Áron eredményei és az általa képviselt értékek arra ösztönözhetik a fiatalokat, hogy válasszanak bármilyen sportot, érdemes célokat kitűzni és kitartóan küzdeni azok eléréséért - fogalmazott beszédében Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár. A díj odaítélése után Szilágyi Áron úgy fogalmazott: a közösség ereje viszi előre és jelenti a motivációt a mindennapokban.

A Közmédia Év Embere Díjat, amelyet a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap hozott létre, először, 2020-ban Karikó Katalin Széchenyi-díjas kutatóbiológus, biokémikus, a szintetikus mRNS alapú vakcinák technológiájának szabadalmaztatója vehette át.

Szilágyi Áron
Év Embere Díj
közmédia
Magyarország

Most

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.