Ugrás a tartalomra

Szoboszlai Dominik megszerezte első gólját az Európa Ligában

2024.03.08
11:24
2024.03.08
11:32
A Liverpool FC 5-1-re múlta felül a Sparta Praha csapatát az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában.

Alexis Mac Allister korai tizenegyesével szereztek vezetést a vendégek. Az angol csapat itt nem állt meg, Darwin Núnez duplájával már félidőben 3-0 volt az állás. A második félidő elején a liverpooli Conor Bradley öngólt lőtt, így szépített a Sparta Praha.

Szoboszlai Dominik és Virgil van Dijk már az 51. percben, Mohamed Szalah csak a 74. percben állt be. A vendégek tovább növelték előnyüket, Luis Díaz az 54. percben talált a kapuba. A kegyelemdöfést Szoboszlai Dominika adta meg a 93. percben, ezzel beállítva az 5-1-es végeredményt. Ez volt Szoboszlai Dominik első gólja az Európa Ligában, a Liverpool színeiben már csak az FA Kupában nem talált be minden sorozatot figyelembe véve.

Szoboszlai Dominik
Liverpool
Európa Liga

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.