Ugrás a tartalomra

A teke Bajnokok Ligájának döntője Topolyán

2024.03.30
18:15
2024.03.30
18:32
Forrás
Pannon RTV
A topolyai FUNK Aréna ad otthont a teke Bajnokok Ligája négyes döntőjének. Két napon át tart a torna, amelyben női és férfi csapatok is játsszanak. Szerbiából az újvidéki KK Alimenta kiesett az elődöntőben.

A hölgyek elődöntőjében az első fordulóban a Szerbiát képviselő újvideki Alimenta a német Poellwitz csapata ellen kikapott.

A horvát Mlaka a cseh Slovan Rosice ellen 8:0-ás győzelmet aratott. A horvát csapat játékosa, Nemes Irén értékelte az összecsapást.

Nemes Irén, játékos, KK Mlaka Rijeka, Horvátország: „Nagyon élvezetes volt a meccs, az elejétől fogva kiélezett volt szerintem, az hogy nekünk jobban borult, jobban sikerült, hála Istennek, velünk voltak az égiek, ugyanezt várom a holnapi napra is, hogy mind a hatan tegyük oda magunkat ugyanígy, csak előre és erőteljesen.”

A topolyai Funk Arenát nemrégiben a legmodernebb műszaki megoldásokkal szerelték fel, így megkapta a Bajnokok Ligája négyes döntőjének rendezési jogát.

Miloš Milojević, igazgató, Funk Aréna, Topolya: „A Funk Arénát 2014-ben nyitották meg, és már 2015-ben megkaptuk a világbajnokság, majd a 2016-os Európa bajnokság lebonyolítási jogát. A Teke Világszövetség nyolc év után ismét jóváhagyta Európa talán legerősebb klubversenyének megszervezését, a Bajnokok Ligája döntőjét.”

A férfiak elődöntőjében a német Raindorf a szintén német Rot Weiss Zerbsttel, a szlovák Železiarne Podbrezová pedig a horvát Zaprešićtyel csap össze.

Vasárnap 15 órakor játsszák a női, 17:30 kor a férficsapatok döntőjét.

Funk Aréna
Bajnokok Ligája
teke
KK Alimenta
Nemes Irén
KK Mlaka Rijeka
Miloš Milojević
Poellwitz

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.