Ugrás a tartalomra

Telt ház előtt indul a felkészülés a Puskás Arénában

2024.03.21
07:44
Forrás
Nemzeti Sport, Hirado.hu
Pénteken telt ház előtt indul a felkészülés az Európa-bajnokságra a törökök ellen a Puskás Arénában.

A magyar labdarúgó-válogatott történelmet írhat, ugyanis 2000 óta most léphet pályára a legértékesebbnek tartott magyar kezdőcsapat. A válogatott becsült piaci értéke az elmúlt években jelentősen emelkedett. Amikor Marco Rossi 2018-ban átvette a nemzeti együttes irányítását, a csapat bő keretébe bekerülő játékosok összértéke 73.8 millió euró volt, mostanra viszont ez a szám 165 millióra nőtt. Ezzel a tendenciával párhuzamos Szoboszlai Dominik értékének növekedése is.

A magyar válogatott március 22-én, pénteken 20:45-től játszik felkészülési meccset Törökország ellen a Puskás Arénában.

felkészülés
Puskás Aréna
Európa-bajnokság
labdarúgó
Szoboszlai Dominik
Törökország

Most

16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.